Verpleegoproepsystemen

Een totaaloplossing voor uw woonzorglocatie

Draadloze oplossingen

Een modern, gebruiksvriendelijk en flexibel verpleegoproepsysteem stelt uw zorgmedewerkers beter in staat hun werk uit te voeren. De IP Care 360° is één van onze verpleegoproepsystemen welke aan deze elementen voldoet. Door het draadloze en schaalbare karakter kunnen medewerkers zich eenvoudig horizontaal en verticaal verplaatsen binnen een pand en kan per afdeling worden bepaald welke functionaliteiten nodig zijn.

Middels de app op de smartphones of tablets ontvangen uw zorgmedewerkers de alarmoproepen. In de app kunnen zij in één oogopslag zien om welke bewoner het gaat, waar deze zich bevindt en om welk type sensoren het gaat die de alarmoproep heeft geactiveerd. In bepaalde gevallen is het tevens mogelijk om camerabeelden te raadplegen.

Eén van de vele voordelen van de IP Care 360° is dat het verpleegoproepsysteem kan worden gekoppeld aan diverse dect en PZI installaties, telefooncentrales, maar ook slimme sensoren kunnen direct worden gekoppeld. Om ervoor te zorgen dat alarmoproepen altijd binnenkomen is de IP Care 360° voorzien van een triple fallback systeem.

In onze onderstaande brochure vindt u uitgebreide informatie over de IP Care 360°.
En heeft u na het lezen alsnog vragen voor ons…stel ze ons gerust. 

Klik op de bovenstaande brochure afbeelding om de brochure te openen

IP care 360°

Draadloos

Integratie van deelsystemen

Management Rapportage

Kostenbesparing