Veilige toegang

Voor woonzorgcomplexen
en centrale toegangsdeuren

Veilige Toegang

Langer, veilig verantwoord thuis wonen dat is waar wij vandaag de dag mee te maken hebben. Om dit te realiseren moet er gestart worden met de basis, namelijk hoe kom je op een veilige manier binnen bij de client. 

Intercares biedt al jaren twee succesvolle soorten toegangsoplossingen voor zorgorganisaties door heel Nederland. Te weten de smart switch en de slimme sleutelkluis Clavisio SMART***. De smart switch wordt ingezet bij de centrale toegangsdeur van een pand en indien dit niet mogelijk is wordt een slimme sleutelkluis gemonteerd. Ook de voordeur van de client wordt voorzien van een slimme sleutelkluis. 

Daarnaast zijn wij sinds februari 2022 samenwerkingspartner in het Conforte project veilige toegang Rotterdam. Wat inhoudt dat wij alle centrale toegangen voorzien van bovenstaande toegangsoplossingen voor vier grote zorgorganisaties, te weten Aafje, Laurens, Lelie Zorggroep en Stichting Humanitas. 

Hieronder leest u meer over de toegangsoplossingen en ook onze brochure voorziet u van de juiste informatie.
Heeft u toch nog vragen, laat het ons dan gerust weten. 

SMART Switch

De SMART Switch is een veilige, gecertificeerde toegangsoplossing voor (centrale) toegangsdeuren. Door middel van een app op een smartphone of tablet kan een zorgmedewerker op elk gewenst moment van de dag naar binnen. Elke handeling wordt hierbij zorgvuldig geregistreerd, zodat altijd inzichtelijk is wie, wanneer naar binnengaat. 

Slimme Sleutelkluizen

Sleutelbeheer vormt voor vele kleine- en grote zorgorganisaties een uitdaging. Deze uitdaging bestaat veelal uit een top drie Veiligheid, Kosten en EfficiencyWaarbij zorgorganisaties de veiligheid willen verzekeren richting hun bewoners en zorgmedewerkers, in combinatie met het beheersen van de kosten en een betrouwbaar
logistiek proces. 

Onze slimme elektronische sleuteloplossing, De Clavisio SMART***,  houdt onder andere met deze drie factoren rekening.

In onze brochure Veilige Toegang leest u meer over onze toegangsoplossingen de SMART Switch en Slimme Sleutelkluis Clavisio Smart***.  

Klik op de linker afbeelding om de brochure te openen

De Clavisio Smart***

Veilig

Voorzien van hoogste classificering
SKG keurmerk en
Politiekeurmerk Veilig Wonen

Flexibel

Eenvoudige en snelle montage
en demontage
Inzetbaar op divers formaten deuren
en centrale toegangsdeuren

Veilige Toegang - Clavisio Smart- Intercares Nederland B.V.

Kostenbeheersing

Administratieve besparing
Lange technische levensduur
Overkoepelende toepassing

Efficiënt Logistiekproces

Risico beperking voor bewoner
en zorgmedewerker
Beperking reistijd