Onze kracht…

Gedrevenheid
Plezier in ons werk
Kwaliteit leveren

Over ons

Intercares Nederland B.V. bestaat uit een ervaren en gedreven team die met elkaar het verschil maken voor de intra- en extramurale zorgmarkt. Dit verschil maken wij door onze transparante manier van communiceren. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Vanaf de eerste kennismaking nemen wij onze klanten mee, stap voor stap, in de mogelijkheden die er bestaan om het zorgproces te vereenvoudigen, zonder hierbij concessie te moeten doen op kwaliteit en prijs. 

Ons doel

Om ouderen en hulpbehoevende personen op een veilige en verantwoordelijke manier zo lang als mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen, door inzet van slimme sensor technologie. En hiermee de kwaliteit van leven te verbeteren en de druk op
het zorgproces verder verlagen.

Presentatie - Intercares Nederland B.V.
Do more to Care.... - Intercares Nederland B.V.

Onderscheidend vermogen

Onze persoonlijke benadering en hoogwaardige producten en diensten maken voor veel van onze klanten het grote verschil. Zij kunnen op onze dienstverlening en expertise vertrouwen. Door te denken in oplossingen, in combinatie met onze positie als onafhankelijk leveranciers, zijn wij in staat voor elke klant een gewenste zorgoplossing te creëren. 

Historie

Ruim 24 jaar geleden is ons avontuur begonnen. Na de eerste stappen binnen de intra- en extramurale zorg te hebben genomen en voldoende ervaring en kennis te hebben opgedaan, is in 2010 Intercares opgericht. De focus van Intercares lag op dat moment op de intramurale zorg. In 2013 heeft een wetswijziging plaatsgevonden met grote gevolgen voor het zorglandschap. Dit leidde in 2015 tot een nieuwe onderneming genaamd Secuvita Care Projects (SCP). Door een groeiende vraag naar IP gerelateerde technieken heeft, eind 2016, een fusie plaatsgevonden tussen SCP en Techniek voor de Zorg, met als doel onze marktpositie te verbeteren als belangrijke system integrator. Begin 2019 hebben wij kenbaar gemaakt definitief verder te gaan onder de naam Intercares Nederland. Dit om één uniforme uitstraling te creëren binnen de Intercares groep.   

 

Over ons - Intercares Nederland B.V.

Maak kennis met ons team

Wil jij deel uitmaken van ons team?