Slimme Sensoren

Efficiënte en optimale veiligheid 

Voor elke situatie is een oplossing

De intramurale zorg kan vandaag de dag niet meer zonder de inzet van slimme sensoren. Door de inzet van slimme sensoren, zoals dwaalsensoren, kunnen vrijheidsbeperkende maatregelen worden beperkt. Wat uiteindelijk prettig is voor zowel de bewoner als de zorgmedewerker.

De slimme sensoren kunnen per individu, naar zorgbehoefte, worden ingesteld. Zodra een afwijking wordt geconstateerd door een sensor, zal direct een alarmmelding verschijnen op de smartphone of tablet van de zorgmedewerker. Door de persoonlijke afstelling van de sensor wordt het aantal valse alarmoproepen aanzienlijk gereduceerd.

U kunt bij ons terecht voor een variëteit aan slimme sensoren van diverse merken. Het merk Secunox© is onze persoonlijke huislijn, welke zeer geliefd is bij onze bestaande klanten, vanwege de flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en nauwkeurigheid.

In de onderstaande brochures kunt u informatie terugvinden over onze Secunox© huislijn. Indien u informatie wilt over sensoren van andere leveranciers, kunt u ons dit laten weten per telefoon of e-mail en wij informeren u dan graag verder. 

Klik op één van de bovenstaande afbeelding om de brochure te openen

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op.