Zorggroep Almere is een moderne, veelzijdige organisatie en heeft als doel  gesteld om nu en in de toekomst uitstekende zorg te bieden. Dit doen zij door professioneel en gedreven personeel in te zetten,
maar ook door op zoek te gaan naar zorgoplossingen voor hun personeel om het werk efficiënter te maken zonder concessies te doen op kwaliteit.

Met dit laatste als uitgangspunt heeft Zorggroep Almere ons verzocht te adviseren over een nieuw verpleegoproepsysteem voor de locatie de Overloop. 
Aan de hand van diverse gesprekken werden de wensen en behoeften van Zorggroep Almere duidelijk.

De CareCom oplossing bleek voor Zorggroep Almere dé zorgoplossing waar zij naar op zoek waren. Een eigentijds verpleegoproepsysteem middels smartphone technologie,
wat eenvoudig in gebruik is en waar gemakkelijk kan worden op- en afgeschaald waar nodig. Waarbij betrouwbaarheid voorop staat.

Om Zorggroep Almere zelf te laten ervaren hoe de CareCom oplossing werkt, hebben wij Zorggroep Almere uitgenodigd voor een referentiebezoek bij één van onze klanten. Na afloop van deze dag waren zij zeer positief gestemd over de werking en mogelijkheden van deze zorgoplossing. Wat uiteindelijk heeft geresulteerd, dat in het voorjaar van 2018 de eerste locatie van Zorggroep Almere zal worden voorzien van de CareCom Oplossing.

Recommended Posts