Stichting Humanitas heeft in het afgelopen jaar, in samenwerking met SCP, een tweetal regio’s voorzien van de elektronische toegangsoplossing Clavisio SMART***. Deze toegangsoplossing is zowel op bewoners niveau gerealiseerd, als voor alle centrale toegangsdeuren. Door voor deze oplossing te kiezen heeft Stichting Humanitas niet alleen een verantwoordelijke keuze gemaakt voor haar bewoners, maar ook een veilige en efficiënte werkwijze voor hun medewerkers geïmplementeerd.

Waar bewoners, medewerkers en betrokken woningcorporatie in eerste instantie kritisch waren op de voorgedragen toegangsoplossing, is deze houding inmiddels volledig achterhaald. De Clavisio SMART*** wordt vandaag de dag door alle bovengenoemde partijen ervaren als eenvoudig, veilig en betrouwbaar in zijn werkwijze. Op basis van deze ervaringen heeft Stichting Humanitas, in gezamenlijkheid met diverse woningcorporaties, besloten alle regio’s, waar zij voor hun cliënten zorg verlenen, te voorzien van de Clavisio SMART***.

Hiermee heeft Stichting Humanitas een verantwoordelijke en vooruitstrevende keuze gemaakt! Wij zien met vertrouwen uit naar de verdere implementatie van de Clavisio SMART*** voor de gehele Stichting Humanitas en danken hun voor het geschonken vertrouwen voor deze mooie opdracht.

De Clavisio SMART*** is een hoogwaardige elektronische toegangsoplossing voorzien van een drie sterren SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Door de uniforme toepasbaarheid is de Clavisio SMART*** inzetbaar voor iedere gewenste toegang.

Stichting Humanitas en woningcorporaties openen deuren op een slimme, veilige en verantwoorde wijze voor hun bewoners en medewerkers. - Secuvita Care Projects

De Clavisio SWITCH is aanvullend op de Clavisio SMART*** en biedt veilige elektronische toegang voor elke centrale toegangsdeur.

Wilt u meer weten over deze toegangsoplossing. Bezoek dan onze website http://www.secuvitacareprojects.nl/

Recommended Posts