Afgelopen week hebben wij een waanzinnig mooi, rauw en inspirerend boek, Rotterdammers van Humanitas, in ontvangst mogen nemen uit handen van Nicole van Namen. Nicole, is samen met haar team, de aanjager achter het gedachtegoed Handen van Humanitas. Een initiatief waaraan bedrijven zich kunnen verbinden met als doel iets extra’s te kunnen doen en betekenen voor bewoners en zorgmedewerkers van Stichting Humanitas.

Naast het boek hebben wij eveneens, als ambassadeur van Handen van Humanitas, een beeld mogen ontvangen, genaamd Warrior. Dit beeld heeft als boodschap, dat elk mens een “strijder” nodig heeft in zijn leven, die voor hem of haar vecht als hij of zij het even zelf niet meer kan. Een principe waar wij als Intercares Nederland voor staan, want alleen met elkaar maken wij het verschil.

Binnenkort doen wij weer mee met een ludieke actie vanuit Handen van Humanitas. Benieuwd?

Volg dan Handen van Humanitas en Intercares Nederland op LinkedIn en u blijft van elk mooi initiatief op de hoogte. https://www.linkedin.com/showcase/handen-van-humanitashttps://www.linkedin.com/company/intercares-nederland-bv

Bedankt Randy van Gameren voor het maken van de foto’s!

#HandenvanHumanitas
#Trots
#Samenmakenwijhetverschil

Samenwerking Handen van Humanitas

Recommended Posts